Welcome to Dive Valley

Northern Diver

Northern Diver is een van de meest innovatieve, competitieve en betrouwbare merken in de duikmarkt, waardoor er jarenlang plezierig gebruik kan worden gemaakt van de duikmaterialen van Northern Diver. De laatste 3 deccennia heeft het duiken zich enorm ontwikkeld - Northern Diver heeft er hard aan meegewerkt om dit vorm te geven. De research en ontwikkelingsafdeling is continue bezig met het verzamelen van gegevens van duikers, om te bepalen welke richting de toekomst op gaat. Gebruikmakend van deze kennis worden regelmatig nieuwe producten op de markt gebracht welke vervaardigd zijn van de nieuwste materialen en geproduceerd met de meest moderne fabrikage methodes. 

Northern Diver was de eerste fabrikant die een op maat gemaakt pak introduceerden. Hiernaast wordt een duikpak ontwikkeld als systeem en niet als een afzonderlijk systeem, zodat bijvoorbeeld replica uhren onderpakken perfect aansluiten op de binnen laag van de droogpakken. Of het nu om de allereerste duik gaat in de koudere wateren van West Europa, of een diepe duikexpeditie, je moet een totaal vertrouwen hebben in je pak en der rest van je uitrusting. Northern Diver`s aandacht voor details zorgt voor dit vertrouwen. 

Bent u geïnteresseerd dealer te worden? Neem dan contact met ons op. 

Regelmatig adverteren wij met producten van de door ons gevoerde merken. Rechts kunt u de adverntentie van november downloaden, welke in het duikmagezine heeft gestaan.

Onze nieuwsbrief ontvangen?
DIve Valley © 2024 all rights reserved | Realisatie ISZO Visueel